Sjukhus ! :(

Hellu , idag var jag med Kevin till sjukhuset , misstänkte öroninflamation :( ! Men som tur var det inte de , tack o lov . Han har varit förkyld så länge så dom sa att han kan ha som ett tryck i örat . Och han ska ligga högt upp med huvudet när han ska sova ! Mitt lilla hjärta , hoppas bara han blir bättre snart !
Just nu är han med framor och farfar han ska till stan me dom .. Han ska få ett par skor :) Hihi . och så gungade han idag för första gången , han tycket det var jätte skoj .


Ska snart ta och gå hem till mig , är vid Tobbe och lånar datorn ! Ska ha med mig Texas hem också , så kommer ju Fia snart :) Jipppiiiee .. haha . Men ha en bra påsk alla . tack för mig hej ! ;)


Tjafan :)

Helluj , nu var det ett bra tag sen jag skrev här , har inge internet så därför !
Allt är bra med mig och Kevin . Kevin har fått tre små tandsingar :) Jätte gulligt , förutom att han blir sjuk varje gång en tand är på väg :(  annars så är det bara sött . Var på bvc förra veckan och han väger nu 9055 g och är 71 lång . Växer på bra gör han . Ja o så för det mesta så gör jag och Kevin ingenting träffar Sofie och Milton rätt ofta :) skönt att vi har dom , dom betyder massor för oss . Älskar er !
Imorgon kommer min underbara lillasyster hit , ska bli så skönt att få hjälp med Kevin och ha hennes sällskap :) Hon flyttar ju snart hit till Finspång det ska bli skooj :D Och den 17 nästa vecka kommer min underbara mamma och min andra underbara syster .. Längtar så ! Saknar er .
Kevin ska med farmor o farfar till stan imorgon , ska bli skönt att få ha lite egentid . Älskar min son mest alltså men behöver vara lite för mig själv ibland bara :) Saknar han bara han varit borta nån timme ju !
Har hittat en vagn jag ör intresserad utav , ska kolla på den nån dag :D Så ska sälja min , nån intresserad ? Det är en svart rambler använd i 9 mån än så länge ! Hör av er isf :) Nae nu har jag annat för mig skiver när jag kan igen :) Ha det bäst PussoKram Ida


RSS 2.0