Ehm , jaa , joo !

Känner mig helt tom just nu :S vet inte varför . Tur jag har min underbara son ! Idag har vi varit och handlat , stannade till vid en lekpark träffade några vi känner . Inte hänt så himla mycket mer idag . Älskar min son , han betyder ALLT !

Längeee sen ! ;P

Tjoohej , ja nu var det länge sen man skrev här . Men har inte fixat med bredband ännu . Det kommer snart !
Är i dalarna och hälsar på kommer hem på fredag , jag o fia ska kolla på ny lägenhet . Behöver någon billigare , plus att jag inte trivs på stället där jag bor nu längre :( kommer bara dit en massa idioter känner jag ! Men trivs så bra med lägenheten så det är synd . Kevin är sjuk IGEN :( men han har fått en till tand såg jag idag så kan ju bero på det , tycker så synd om han min lilla prins . Är ofta sjuk ju ! Skulle åkt till astrid lindgrens värld den 1 aug me , men kanske inte blir av eftersom mitt hjärta är sjuk ! Men men går väl fler tåg isf .


Tiden har gått så himla fort min lilla skrutt har blivit 1 liksom , saknar tiden då han sov på mitt bröst . Men blir ju roligare nu , älskar min son mest utav allt INGEN skulle någonsin kunna betyda så mycket för mig som han gör . Han är något alldeles speciellt för mig . Min underbara lilla pojke <3

RSS 2.0