Sofie Lagerbäck!

Du är den bästa vännen jag någonsin haft och kommer alltid vara de ! Jag kommer ihåg första gången vi träffades jag var höggravid , en varm solig dag ! Vi skulle hem till dig och packa i din lägenhet för du skulle flytta och bo granne med mig =)Men blev inte mycket till att packa vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord ! Redan då så visste jag att det där är min framtida ''bästa kompis''. Och se så rätt jag hade . Du har nog inte förstått riktigt hur glad jag är att jag har dig vid min sida att du alltid funnits där för mig . Därför ska jag skriva ett par rader till dig och du TA ÅT DIG ! Det jag skriver kommer rakt ifrån hjärtat....

Vi har nu varit vänner i över 1 år och jag hoppas det blir flera år. Tiden med dig här har varit underbar , du är verkligen min bästa vän. Du gör mig alltid så himla glad , hur ledsen jag än varit så har du alltid muntrat upp mig med något . Har inte behövt vara något spec men du får mig alltid att skratta! Du är en sån vän som man ska hålla hårt i för de finns inte många som dig.
Under det här året har du och jag delat mycket tsm , och det är det som hållt mig kvar här , det är det som gjort mig så stark. Att du alltid funnits vid min sida . Men jag har ändå valt att flytta och du vet varför , men det som gör mest ont i hjärtat är att flytta ifrån dig :'( . Blir ledsen varje gång jag tänker på att snart kommer den dagen mitt flyttlass går här ifrån och det jag kommer minnas mest ifrån detta ställe är dig Sofie. Allting som vi gjort tsm kommer jag tänka på när bilen går härifrån. Men att behöva säga hejdå till dig gör mig rädd , rädd för att jag inte ska klara av de ! Jag vet att vi kan träffas även fast jag flyttar men det kommer inte vara sig likt att inte vakna och veta att jag kan gå över till dig och ta den där ciggen tsm med dig. Bara det lilla kommer jag sakna så otroligt mycket. Kommer göra så ont att säga hejdå!
En dag så kanske jag är så stark att jag flyttar tillbaka , men nu behöver jag min familj !
Men vill att du ska veta en sak , att ja kommer alltid finnas för dig oavsett vad. Kommer alltid stå vid din sida.
Kommer aldrig glömma dig aldrig någonsin.
Glöm inte det min vän <3


Jag älskar dig gumman, Kommer sakna dig varje dag jag inte bor här.
jag o min underbara vän
Alltid du o jag !


. . . . . . . . .

Hallå , har inte uppdaterat på länge länge sry för de :( men har inte haft mycket att skriva om så inge kul då. Jag har äntligen kommit fram till hur jag ska göra med mitt liv eller lite iaf , jag ska flytta . Så förmodligen blire flytt den 1 nov. Om inte tidigare ! Jag ska flytta till dalarna , det är där jag har min kära familj och det är där jag hör hemma. Känner att det är de bästa jag kan göra , för just nu så har jag kommit i en väldigt jobbig period.
Där jag bara mår dåligt , gråter , gör ingenting , sover. Och tyvärr så har det gått ut över några personer som är mig väldigt nära , förlåt för de :( . Jag vet egentligen inte vad jag har att må dåligt över , jag har mina underbara son som jag älskar mest utav allt. Han gör mig lycklig det gör han , men det är något inom mig som gör mig helt sjukt deppig. Det var länge sen jag mådde så här. Hoppas det går över för annars går jag sönder :'( !!

Jaja slutpratat om tråkigheter. Men ville bara skriva av mig lite : )
Kevin blev 14mån i måndags , gud vad tiden går fort . Vart tar all tid vägen ? hehe . men det är underbart . Han har ju blivit så stor , han pratar en massa man förstår verkligen vad han säger och vad han menar. Så går han ungefär hela tiden , och han har en riktig gullig stil när han går. Ah jag är så glad över att jag har honom i mitt liv min underbara son. Går inte att förklara hur mycket jag älskar honom och hur mycket han betyder för mig det går bara inte . Men det gör jag över hela min kropp. Vet inte hur jag skulle klara mig utan mitt lilla charmtroll han gör min dag <3

Nu har jag uppdaterat lite iaf , och jag ska försöka bli bättre på de :D
PussoKram / I


 


Kevin precis nyfödd , bästa känslan underbaraste jag varit med om<3


RSS 2.0