Kevin min son , mamma saknar dig!

Helt tom utan dig , mamma kommer snart hem

Mamma kommer vara frisk då , vi ska ha så roligt du och jag då min underbara son . Leka massor

Du är mitt allt min underbara son , 080714 BÄSTA dagen i mitt liv <3

DEPPIG!

Ja så är det , just nu sitter jag här vi datorn saknar min son :'( Jag har dubbelsidig lunginflamation , har legat på sjukan haft hög feber , hade jag åkt in en dag senare hade det inte vart säkert jag varit här idag . Jag är så förbannat envis vill inte åka till sjukan i första taget ! Men det gick bra , förutom att det kommer ta ca 4-5 veckor för mig att återhämta mig . Och då sa läkarna att dom inte trodde jag kommer orka ta hand om min son på dom veckorna själv i vilket fall ! Så nu är jag kvar i dalarna medans min son är vid sin pappa i finspång ! Har aldrig varit utan han så här , han är mitt allt vet inte hur jag ska klara mig utan han:( .. Jag åker hem till finspång så fort jag jag kan andas bättre ..Och kan ta hand om mig själv ! Kan det bli bättre ? :S verkar inte så .. Och på det så har min son också lunginflamation , men han är redan bättre tack och lov för de ! Hade väl räckt med att jag var sjuk , tydligen inte . Har ingen aptit längre är bara deppig hela tiden , ja tycker lite synd om mig själv så där som man kan göra ibland ! Vad ska man annars göra när man mår som man mår ?
Har slutat rökt kommer aldrig börja med skiten igen , ska börja ta hand om min kropp istället .
Kanske inte så roligt att läsa ett sådant inlägg men jag är deppig och delar gärna med mig läs eller inte ..

Saknar Sofie o Milton me . Längtar tills jag kan komma hem ..

Älskar min son Kevin

Hälsar på familjen

hejhopp ! har inte skrivit på länge nu så känner att det behövs :) igår åkte jag och Kevin till dalarna , ska vara här ett tag nu . Saknade familjen så mycket plus att jag inte ville vara hemma längre , behövde komma bort ett tag !
ska hit i juni också , då är det ludvikafesten :) Såklart så tar jag med mig favorit tjejen Sofie me , hennes syster ska kanske med också :D ska bli skit roligt .. Komma iväg och göra något utan barn , det behövs verkligen nu känner jag . Det är helt underbart att vara mamma , men ibland tar det på krafterna och då behöver man vila ut lite . Så är jag nog inte ensam om att känna . Men vill tillägga att Kevin är mitt allt och det är grymt kul att vara mamma , helt underbart . Att se hans framsteg varje dag gör mig så lycklig , känns just nu som att jag inte behöver något mer jag har allt . Men ibland saknar jag någon , någon att somna bredvid som älskar mig för den jag är . Men det dröjer väl tills man får ha den känslan igen , att vara nykär ;) . Men det kommer det vet jag ! All min energi lägger jag på Kevin just nu , och det buar jag inte för . Saknar mina underbaringar där hemma redan , Sofie o Milton min och Kevins andra hälft .  Så roligt att vi bor så nära ;) , vägg i vägg ! Hihi , det kallar jag riktig vänskap me . Kommer snart hem . Ska inte stanna här lika länge som förra gången .

En gris , en ko , en pekingbo ;) Haha , var bara tvungen att tillägga de , DU vet vad jag syftar på hihi snyggo !

RSS 2.0