Flytt !

I helgen blir det flytt , var och skrev på idag att jag skulle ha lägenheten ! Ska flytta till en 2a på dunderbacken .. Tobbe och Jag kom fram till att vi ska bo särbos prova ifall det blir bättre så :) Ska bli skönt att flytta och få ha sitt eget , kunna göra vad man vill när man vill , och hur man vill :D haha . Så i helgen har jag väl fullt upp med att fixa i lägenheten :) Sofie och hennes mamma hjälper mig mycket , så himlans tacksam är jag för de .. TACK !<3

Kevin har varit på jätte bra humör dom här dagarna , jätte skönt :) Min lilla prins .. Just nu ligger han ju såklart och sover , ska också lägga mig snart ! Och nu tror jag Milton somna med , han är jätte duktig han också :) sötungen .

Skulle egentligen åkt till dalarna i helgen me , men nu kan jag ju inte hoppas ni i dalarna inte tar illa upp :) Jag får komma en annan helg ..:) Saknar er så mycket .

Nae nu ska jag försöka sova .. Uppdaterar KANSKE mer imorgon ;) Puss PussLove you my friend <3

Söndag !

Hej hej . Idag har jag , Tobbe , Kevin och Kevins farmor varit och handlat lite mat ! Behövdes fyllas på ;) Har ränsat lite kläder som Kevin har vuxit ur , får be Sofie komma hit och ta lite kläder till Milton om hon nu behöver det ! :) hon har me mycket kläder till honom haha ! Är ju så kul att handla babykläder :) ...
Igår så var jag och Tobbe själva Kevin var vid farmor .. Han hade varit jätte duktig sovit från 9 på kvällen fram till 8 på morgonen :) Duktiga killen ju ! Är så stolt över min prins .. Älskar verkligen att vara mamma .. Men blir inge syskon till Kevin förens om nått år .. Ska börja plugga , 3 år phuu :/ men måste ju .. Bara att bita ihop , ska på möte på bergska på fredag me , ska söka linje :D Fast på ett sätt känns det roligt att jag ska börja plugga igen , efter ha varit hemma så länge nu ..Och i helgen ska jag och Kevin till dalarna de ska bli nice , är där ganska ofta ju :) Men kul är de .. Nae du , nu orkar jag inte skriva mer , det här tangentbordet suger ! Får trycka på tangenterna för fulla muggar .. haha .. Ha det bästa Puss !Tyvärr blev denna fina bild suddig ! Men älskar den min fina son är lite finklädd i kläder som han fått av moster Fia ! Älskar dig Kevin .

Onsdag !

Hellu , idag vaknade jag av att min huvudvärk som jag haft i 3 dagar var helt borta :) Så himla glad så har passat på att städa upp lite nu när man är så pigg ! Vette fan vad det kunde ha varit allt är som helt borta , igår tex hade jag jätte ont i huvudet och var så himla trött .. ! Äh vetifan vad det kan ha varit ! Skit samma huvudsaken man mår bra idag :D Igår skulle jag ha varit till bvc med Kevin , men Kevins farmor tog han dit istället , tack för de !  han vägde nu 8290g och var 67,5 lång :) Det var läkarbesök och allt var jätte bra med honom ! Imorgon ska jag och Svärmor på kursen så jag får börja övningsköra sen .. Lika bra att börja i tid med körkortet så man får det lagom tills man fyller 18 .. HAHA ! Tänkte om jag skulle ta en promenad sen också , fast det är ju sånt jävla pissväder ! Men annars får man väl sätta sig på träningscykeln , har varit alldelen för trött för att vara ute och gå ! Plus det förbannade vädret .. Längtar till våren :D Oh vad jag och Kevin ska vara ute och gå då .. Slippa det här vidriga vädret !

Och i helgen hade jag och Tobbe tänkt och åka och shoppa :) Lite nya kläder till oss & till Kevin såklart :) Behövs nu tycker jag .. Ska bli roligt iaf . Orkar inte skriva mer nu har iaf uppdaterat lite nu ... ha det bäst PussoKram !


Mammas underbaring , älskar dig !

Party !

Yeees , idag blir det party som gäller ;) så himla kul ! Har inte festat på jag räknade ut att det var 1år och 4 månader .. Ska bli så himla roligt .. Fast först ska vi till Kevins farmor&farfar och käka .. typ vid en 1 .. Efter det ska jag hem till min käre vän och förfesta där .. Lite singstar på det också :D HAHA ! Har laddat upp med bakis tabletter tills jag kommer hem i natt också .. haha lika bra !

Igår var jag och Kevin ute och gick med Sofie och Milton , jätte skönt att komma ut och röra på sig .. Vi stannade till vid Sandra och snackade med henne , sen hälsade vi på Frida Sofies syster .. Det var nice :D Sen kom jag hem , käka lite och drog till Sofie igen en stund ::) Effa var där också kul att träffa henne och Milo me har inte träffat dom på ett tag nu ! Milo hade blivit så stor .. Ja jag säger då de , det går så himla fort :)  Nae nu ska jag käka lite frukost som jag än inte har gjort !
Kevin - Älskar dig mest hjärtat , du betyder allt för mig <3 PussPARTYPARTY !

Kevin 6 mån <3

Grattis till min underbara son som blir 6 månader idag ! Ujuj tiden går fort ..
Idag skulle jag ha träffat Micka men hon hade inte bilen förens 6 så blev icke av :( synd och tråkigt .. Och idag fick jag tid att gå på kurs så jag kan börja övningsköra :D den 22 ska jag dit .. blir att övningsköra med svärmor :D Kul .. ska börja plugga me så jag kan få körkortet lagomt tills jag fyller 18 , bäst att börja i tid :) o just nu sitter jag och väntar på att Tobbe ska komma hem från jobbet så vi kan gå ut och gå , så himlans fint väder idag ! Bäst att passa på nu .. Måste handla också .. behövs nu haha :D Imorgon ska jag och Kevin hem till Sandra och Ludde :) Kul ska de bli .. Och på fredag var det väl bestämt att jag och Kevin skulle träffa Milton och Sofie :) blir också roligt .. Har bara träffat Milton en gång ju .. Och Kevin har aldrig sett Milton dags nu ju hihi :D
Saknar mina nära och kära från dalarna .. Massor med kärlek till er ..
Kevin - mamma älskar dig !

Städa !

Hellu där ! idag har jag bara städat skulle egentligen gått på gruppen idag men kände att jag inte hade tid ! Ska iaf dit nästa vecka , är så roligt att vara där tycker jag ... Hade tänkt mig att jag skulle försöka att hinna me och gå ut o gå , får se hur det blir med de ! Men skulle vaara skönt att röra på sig hihi :) Imorgon kommer Micka hit , får se då vad som händer snacka lite skit tror jag ;) som vanligt .. Så ska jag väl betsämma en tid jag och Petra kan ses nån dag , har tänkt mycket på dig saknar dig ! vafan vi var rätt ofta förut och nu nån gång ibland bara men det blir ju så , jag har barn du jobbar ! Kan inte göra mycket åt det ! Men skulle vara roligt om vi försökte ses lite oftare iaf .. :)

Och imorgon blir mitt lilla hjärta 6månader :) stora killen älskar dig massor , du är mammas guldklimp , släpper dig aldrig <3 massor med kärlek till dig

Tänkte gå ut nu och ta en cigg , hörs PussHej !

Älskar dig mammas underbara Kevin<3

Älskar min son Kevin <3

Halloj :) just nu ligger mitt hjärta och sover så jag passar på att sitta här lite :D . Ska snart ut och röka också tänkte jag , usch måste sluta ! Men går inte att sluta så länge jag går på gi , på tal om det de funkar fortfarande jätte bra :) Längtar tills den dagen då jag når min målvikt :) men det dröjer nog .. Fast ska fortsätta med gi så länge som möjligt tänkte jag .. Sen ska jag fixa gymkort förmodligen så jag kan börja gymma också , nån som är intresserad att följa med ? bara att höra av dig :) hihi ! På onsdag blir min underbaring 6månader .. gud vad tiden går fort .. Bara rinner iväg ..Tänkte ta med mig Tobbe , Kevin ch Texas på promenad sen också .. Härligt , förutom att det blåser så mycket :( Nae du nu vaknade min skruttis .. bäst att hämta upp han :) Ha det bäst . Pusss

Mammas prins har lite gymnastik i soffan haha :D

Hemma !

Hejhej , igår kom jag och Kevin hem ifrån dalarna .. Det var rätt så skönt , men saknar min familj i dalarna . Ska försöka åka dit lite oftare .. Idag ska vi och kolla på en lägenhet åt min lillasyster , hoppas den ser bra ut :) ska ta med digitalkameran så vi kan ta kort på den och så att Sofia får se hur den ser ut ! Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på idag , ta det lugnt bara tror jag ! ut och gå ska vi iaf , måste hålla igång nu när jag har börjat med min gi .. Än så länge funkar det jätte bra , har hittils gått ner 3,2 kg o det är bara på 5dagar :D Hoppas det fortsätter så .. Bara att hålla i .. Haha tror det kommer gå bra iaf .. Tänkte ta och fixa min blogg sen när jag har tid , och vet hur man gör ! nae nu ska jag ut o ta en cigg , sen kolla på oz ! Älskar min son Kevin och min sambo Tobias obeskrivligt mycket ! Och Texas såklart
Min underbara son

Hellu

Hejhej , nu har jag fixat en blogg till mig och min son Kevin :) Här kommer ni få läsa lite om hur vårat liv ser ut :D

Idag åker jag och Kevin hem , vi har varit i dalarna hos våran familj ! Tobbe ville inte vara utan Kevin längre än tills idag och det kan jag ju förstå , skulle aldrig klara av att vara utan Kevin i flera dagar .. Och just nu sitter Kevin i mosters knä och river i lite sakar , han älskar verkligen sin moster <3  Kommer sakna vår familj från dalarna idag när jag åker hem ! Men vi ses ju snart igen , och syster ska ju ändå flytta till Finspån i sommar :) Så kul de ska bli .. Jag och fisen kan inte vara ifrån varandra haha :D vi har alltid hängt ihop ! Det kommer vi nog aldrig att komma ifrån ..
Kevin vaknade kl 8 idag , det var så himla skönt för han har varit lite jobbig dom senaste nätterna !
Nej har tyvärr inte tid att skriva mer nu , men skriver kanske när jag kommit hem ! Älskar Tobbe , och våran underbara son Kevin <3 ..

Have a nice day !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0