Ny hund !

Hejsan allihopa! Kan ju börja med att berätta för er som inte vet att jag skaffat en ny hund . Jätte snäll , o lugn ! Ni ska få se bild me. .

Jag är alltid dålig på att uppdatera min blogg , vet inte varför för sitter här vid burken varje kväll :S . Men lathet kanske hehe . Eller brist på att skriva något .. Hm ja som sagt vet inte !

Idag vaknade jag o Kevin klockan 8 så lämnade honom på dagis så fort vi var färdiga med frukost o allt. Börni (hunden) fick följa med o lämna Kevin , han satt där ute så fint o väntade ! Ville inte lämna han ensam hemma , tar helst med honom vart jag än går. Men ibland måste han ju vara hemma själv. Men han är duktig på de. När jag hämtat Kevin på dagis så gick vi till bergska o där träffade vi Sofie o gänget hehe :D . Sofies kompis hade med sig Börnis bror Caspian , så vi gick iväg o släppte dom så dom fick busa lite . Dom gick jätte bra ihop :) Kul de. Efte de gick vi ner till Arken köpte nytt halsband o koppel åt Börni. Sen så bokade jag tid för kloklippning på honom med , det behövs :D Fick tid imorgon klockan 12 ! Så blir promenad ner till centrum då igen. Men Börni är så duktig och gå med så bara kul att gå med honom !

Mamma var o kollade på en lägenhet åt mig i Ludvika idag , så den blire nog att ta . En tvåa blir de iaf! Det räcker åt oss så länge iaf. Skönt att få hjälp utav mamma nu annars hade det blivit långt att åka o titta på lägenhet :D Hehe . Tack underbara mamma för hjälpen <3 Love u !

Har lagt Kevin nu också , sköönt om man får säga så ? . Och vovvsingen är bra trött :P Hehe !
Imorgon har jag bara kloklippning inbokat sen vet jag inte mer vad det blir . Ha det bra alla . Pyss


Nya hunden , söt va ? : )


RSS 2.0